utför:
Beslutsstöd, behovsanalyser och projektledning
Behöver ni hjälp med att ta viktiga strategiska beslut som berör förändringar i er IT-struktur? Eller vill ni veta exakt vilken utrustning ni behöver för ett visst projekt.
Kontakta MacStödet AB för en komplett behovsanalys och konsultation utifrån era arbetssätt och behov.

Installationer och driftsättning
MacStödet AB hjälper dig/er att planera, installera och driftsätta hela eller delar av er IT-park.
Säkerhet
Vad händer om det börjar brinna, eller om någon gör inbrott och stjäl er utrustning? Är ert Nätverk skyddat för intrång och angrepp utifrån?
Virusskydd, intrångsskydd, datasäkerhet, brandväggar och backup. Har ni tänkt på det? Ni har kritisk information på era datorer. Vad händer om den går förlorad.
Det är billigare att återskapa än rekonstruera. Kostnaden för att rekonstruera dokument och filer på en trasig hårddisk är mångdubbelt dyrare än att återskapa från en BackUp. När det väl händer så är det bra att vara väl förberedd.
Kontakta oss för en analys och konsultation utifrån ert arbetssätt och behov.
Dataräddning
När olyckan väl är framme så gäller det att få hjälp snabbt och effektivt.   Vi lyckas med att rädda data på de flesta trasiga diskar. Antigen själva eller via våra samarbetspartners.
Vi lämnar alltid ett kostnadsförslag.
Akutservice
Vill du ha hjälp akut så kan vi lösa även det. Vi debiterar då dubbel taxa för den första timmen.
Det finns även möjlighet att få akuthjälp på andra villkor, till exempel med krav på inställelse inom en viss tid. Mer information finns att läsa under "Supportavtal"
Fjärrstyrning
Vi erbjuder lösningar för fjärrstyrning över nätverk och Internet. Det kan vara en server som behöver styras från annan ort eller datorn på kontoret som du måste få tillgång till hemifrån. Kontakta oss för mer information.
Supportavtal
Med kontinuerliga besök och underhåll av era datorer med mera, förebygger ni problem och får en mer driftsäker IT-miljö. I avtalet ingår möjlighet att få hjälp snabbt inom en viss förutbestämd tid. Ni blir prioriterade och har snabb åtkomst till oss via ett särskilt VIP-nummer.
Utveckling
Vi utvecklar databaser för blandade miljöer. Tar fram mallar och anpassar Office paketet. Löser dina kompablitetsproblem på båda hård- & mjukvara sidan. mm… Se vidare under Utveckling
Utbildning
Vi utbildar i många program och anpassar utbildningen efter kundens behov. Se vidare under Utbildning.

MACSTÖDET AB

Hämta
MacStödet.pdf